Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin vinder millionordre til Region Hovedstaden

Dustin har vundet en ordre fra Region Hovedstaden til en værdi af 32-38 millioner kroner. Det er en af årets største enkeltstående ordrer på pc-klienter og det første af flere udbud på en 3-årig rammeaftale for Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Nordjylland.

Region Hovedstaden har valgt Dustin som leverandør på et udbud til en samlet værdi af 32-38 millioner kroner afhængig af konfiguration, tilbehør m.m. Ordren, der er en af årets største enkeltstående ordrer på pc-klienter, består primært af ca. 10.100 stationære computere, 1.200 skærme og 980 bærbare computere.

"Det er en vigtig ordre. Vi glæder os til at levere og dermed bidrage til at titusindvis af it‐brugere i Region Hovedstaden får nye og bedre it-værktøjer. Samtidig understreger ordren vores målsætning om fortsat at øge vores vækst i Public segmentet", siger Dustins danske landechef Michael Haagen.
 
Udbuddet er det første af flere udbud på en 3-årig rammeaftale for region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Nordjylland.


For yderligere information kontakt venligst:
 
Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark
 
Tlf. +45 27 53 00 83
 
  
Mattias Lindquist, pressekontakt
 
E‐mail:press@dustin.se
Tlf. +46 8 553 44 211

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200.000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og it-løsninger. Koncernen har 450 ansatte og omsætter for 4 milliarder. Mere information på www.dustin.dk.

Kontakt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale