Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Vagtskifte hos Dustin AS

Dustin Danmark har det seneste år været inde i en rivende udvikling og arbejdet intenst frem mod at bidrage til den nordiske målsætning – blandt andet med den nye og forbedrede www.dustin.dk, der lanceres i næste uge som et lysende eksempel.

Med levering ud fra Dustins 20.000 m2 store nordiske logistikcenter fra 1. september 2008, navneskifte til Dustin pr. 1. januar 2009 samt en segmentering af forretningsmodellen i foråret 2009 er grundlaget på plads for Dustin Gruppen i Danmark.

Tiden er således kommet til konsolidering af forretningsmodellen, hvorfor timingen for et længere planlagt skifte i direktionen nu er den rette. 

Dustin Groups Koncernchef Per Eriksson udtaler: ” Vi er klar til at tage Dustin i Danmark til det næste niveau! Siden juni 2008 har Salgsdirektør Michael Haagen Petersen og Administrerende Direktør Lars Bräuner arbejdet med at overdrage opgaver sideløbende med, at Michael Haagen Petersen er blevet stadig mere involveret i Dustins forretningsdrift- og strategi. Da Michael Haagen Petersen har været hovedarkitekt bag de implementerede strategiændringer, har det været naturligt for Lars Bräuner at overlade stafetten til den pr. 1. juli nye Administrerende Direktør for Dustin A/S – Michael Haagen Petersen. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Lars Bräuner for et godt og veludført stykke arbejde samt held og lykke i hans fremtidige virke, hvor han som aktionær i Dustin Group stadig vil være en del af forretningen”

Lars Bräuner udtaler: ”Strategien omkring et nordisk logistikcenter og segmentering af forretningen i relations- og transaktionssalg placerer os i en fantastisk stærk position; og der er adskillige både erfarne og dygtige mennesker bag såvel strategi som businessplan, og så har vi ikke mindst Dustin Group i ryggen og en samlet omsætning på over 4 mia. SEK. Det er en plan, som vi har arbejdet på i mere end et år, og det er derfor nu helt naturligt, at Michael Haagen Petersen tager næste skridt”.

For Michael Haagen Petersen er det en spændende udfordring af kaste sig over. ”Markedspotentialet for Dustin Danmark er meget stort, og jeg ser frem til at få ansvaret for en organisation, jeg har lært at kende som erfaren, stærk og engageret – og som har leveret varen gennem en længere årrække.” 

For yderligere information kontakt venligst:
Adm. Direktør Michael Haagen Petersen, mobil 27530083 eller e-mail michael.haagen@dustin.dk 
Koncernchef Per Eriksson, mobil +46 08-553 44 000 eller e-mail per.eriksson@dustin.se 

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200.000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og it-løsninger. Koncernen har 450 ansatte og omsætter for næsten 4 milliarder DKK. Koncernens hovedejer er Venturekapitalselskabet, Altor. Mere information på www.dustin.dk

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale