Gå til indhold

Nyhed -

Dustin bliver Dell EMC Titanium Partner

Dustin, en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger, er blevet udnævnt som Dell EMC Titanium Partner. Partnere med titanium-status har både viden og certificeringer på ekspertniveau, hvilket gør dem til eksperter i branchen. De har også kompetencerne til at varetage og give support på helhedsløsninger af produkter, tjenester og løsninger.

”Vi er meget stolte over denne udnævnelse og ser det som en anerkendelse af vores mange dygtige IT-eksperter i Dustin, som hver dag hjælper vores kunder med at løse deres IT-udfordringer baseret på vores brede udbud af IT-produkter, tjenester og løsninger. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med Dell EMC ved at fokusere på at tilbyde vores kunder effektive IT-løsninger”, siger Rebecca Tallmark, VP Product Marketing hos Dustin.

”Med Dell EMC partnerprogrammet er vores mulighed for at vinde stort bedre end nogensinde. Den nye titanium-status giver os mulighed for endnu tættere samarbejde med vores toppartnere og imødekomme vores fælles kunders behov endnu bedre, siger John Byrne, President, Global Channels, Dell EMC. ”Dustin har virkelig fortjent denne anerkendelse, og vi ser frem til et endnu stærkere og gensidigt fordelagtigt partnerskab fremover”.

”Partnere med titanium-status er nogle af vores mest strategiske partnere, som understøtter Dell EMC-produkter, tjenester og løsninger til fordel for vores fælles kunder. Fremover vil denne nye status give os endnu bedre muligheder for at tilbyde Dustin den strategiske support, service og anerkendelse, som de fortjener, og sammen vil vi flytte grænserne endnu mere,” siger Michael Collins, Senior Vice President, Channel, Dell EMC EMEA. ”Dustin har virkelig fortjent denne anerkendelse, og vi ser frem til et endnu stærkere og gensidigt fordelagtigt partnerskab fremover”.

Om Dustin

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2015/16 endte på ca 8,3 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94