Gå til indhold
Dustin er storvinder for fjerde år i træk i Computerworlds Top 100

Nyhed -

Dustin er storvinder for fjerde år i træk i Computerworlds Top 100

For fjerde år i træk vinder Dustin hele tre kategorier i Computerworlds Top 100. Dustin vinder kategorierne IT-afsætning, Årets Sværvægter og specialkategorien Forhandler.

-  At vi vinder for fjerde år i træk viser, at vores tilgang, som kombinerer effektiv e-handel af IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger, er værdsat på markedet. Gennem årene har vi endvidere opbygget et stærkt team, som også er en vigtig årsag til, at vi vinder år efter år, siger Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark.

Computerworlds Top 100 er en årlig kåring af Danmarks dygtigste IT-virksomheder inden for syv hovedkategorier.

For yderligere oplysninger kontakt: Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark, tlf. 2753 0083 

Dustin er Nordens førende leverandør af it og hjemmeelektronik. Siden starten af 1984 er vi vokset til en koncern med ca 900 engagerede medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge og Finland. I dag omsætter vi for ca. 5,5 mia. kroner og tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende services via vores hjemmeside og katalog. Vores kunder er virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Vi tilbyder smarte totalløsninger, et bredt sortiment og hurtig levering – alt sammen for at tilgodese dine it-behov. For yderligere information, besøg dustin.dk


Emner

Kategorier

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94