Gå til indhold
Dustin kåret som Årets Dell partner for tredje år i træk

Nyhed -

Dustin kåret som Årets Dell partner for tredje år i træk

I forbindelse med Dell Solution Conference er Dustin for tredje år i træk blevet kåret til Årets Dell Partner.

-  At modtage prisen for tredje år i træk er noget vores team, er meget stolte af. Det er rart med anerkendelse for den indsats, vi har lavet i samarbejde med markedet og Dell. Det er endnu engang bevist, at en fokuseret og dedikeret indsats for at hjælpe kunderne med at løse deres it-udfordringer, så de i stedet kan fokusere på deres kernevirksomhed, værdsættes af kunderne, udtaler Michael Haagen Petersen, Landechef Dustin Danmark.

Dustins kåring bygger på et samlet billede af, hvordan samarbejdet har udviklet sig i løbet af året.

-  Samarbejdet med Dustin i Danmark er utroligt godt og tæt, og det udvikler sig stadig. Dustin demonstrerer konstant deres markedsforståelse og bringer ideer og muligheder til bordet til gavn for både os og vores kunder, og derfor er det ingen overraskelse, at Dustin igen modtager denne pris”, siger Adam Vieth, General Manager, Dell Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt: Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark, tlf. 2753 0083 

Dustin er Nordens førende leverandør af it og hjemmeelektronik. Siden starten af 1984 er vi vokset til en koncern med cirka 900 engagerede medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge og Finland. I dag omsætter vi for ca. 5,5 mia. kroner og tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende services via vores hjemmeside og katalog. Vores kunder er virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Vi tilbyder smarte totalløsninger, et bredt sortiment og hurtig levering – alt sammen for at tilgodese dine it-behov. For yderligere information, besøg dustin.dk


Emner

Kategorier

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94