Gå til indhold
Dustin kickstarter julen med Black Friday og Cyber Monday

Nyhed -

Dustin kickstarter julen med Black Friday og Cyber Monday

Dustin kickstarter julehandlen med Black Friday, som er et amerikansk fænomen, hvor der i under et døgn tilbydes produkter med lave priser til forbrugermarkedet.

Black Friday i Dustins ånd indebærer tilbud på dét, som mange gerne vil forære som julegave til andre eller til sig selv, eksempelvis computere, headsets, tv og meget mere. Dustin starter på fredag, som Black Friday foreskriver det, men priserne holder hele weekenden. Et andet fænomen, som Dustin også er hoppet med på, er Cyber Monday, hvor der er eksklusive tilbud via e-mail og Facebook, som kun gælder mandag.

- Black Friday og Cyber Monday er to fænomener, der har spredt sig til Skandinavien, og vi synes det er en rigtig god måde at starte julehandlen med ekstra gode tilbud. Efterfølgende fortsætter vi mere traditionelt med at guide vores privatkunder til gode julegaveidéer via en side, hvor vi har samlet gaveidéer ud fra interesser som eksempelvis gaming eller film, fortæller Göran Lindö, nordisk ansvarlig for onlinesalg i Dustin.

Dustin Homes julegaveidéer: https://www.dustinhome.dk/jul/Julegaver-til-gamere...

For yderligere oplysninger kontakt: Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 70 258 62 94

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-løsninger til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning ud fra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende serviceydelser, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Foruden Dustin og Dustin home indgår Norsk Data Senter (Norge), Business Forum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) også i koncernen.

Virksomheden har omkring 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2012/13 endte på ca 5,5 mia SEK. Omkring 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin ejes af Altor Fund II og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kategorier

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94