Gå til indhold

Nyhed -

Dustin prises af Computerworld

Dustin prises for femte år i træk og vinder i kategorierne Afsætning og Årets Forhandler, hvilket samlet giver en 5. plads på Computerworlds Top 100.

- Vores velfungerende virksomhedsmodel og vores dygtige team, der hjælper vores kunder med at løse deres it-udfordringer, er et vindende koncept. Det beviser vi ikke mindst ved at vi vinder både Afsætnings- og Forhandlerkategorien for femte år i træk, siger Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark.

Computerworlds Top 100 er en årlig kåring af Danmarks dygtigste it-virksomheder inden for syv hovedkategorier. 

For yderligere oplysninger kontakt:

Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark, 70 13 70 40

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 70 258 62 94

Dustin

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Foruden Dustin og Dustin home indgår Businessforum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) også i koncernen.

Virksomheden har har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2013/14 endte på ca 7,4 mia SEK. Omkring 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kategorier

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94