Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin A/S tildelt leverandørplads på SKI aftale 02.04

Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) og Dustin A/S har netop underskrevet kontrakt på en af syv leverandørpladser på den nye SKI aftale 02.04. Det er første gang Dustin bliver leverandør til den offentlige sektor.

Offentlige indkøb foregår i høj grad gennem rammeaftaler eller SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service) for at koncentrere indkøbet hos færre leverandører og opnå større rabatter, og Dustin har netop for første gang fået tildelt en af syv leverandørpladser på den nyeste SKI aftale 02.04 – Computere.

Dustin er i forvejen forhandler til den offentlige sektor, men det er første gang Dustin bliver tildelt en leverandørplads på en SKI aftale.

”Vi er tilfredse med, at vi er blevet tildelt en leverandørplads hos SKI. Vi bruger mange ressourcer på også at kunne levere til den offentlige sektor, så det er et klart mål for os, at være med på SKI aftaler hos den offentlige sektors indkøbsservice”, udtaler salgschef, Offentlig Sektor Dustin, Mikael Lysdal.

Hvem kan benytte sig af rammeaftalen?
Aftalen kan som udgangspunkt bruges af alle offentlige organisationer. Dog skal statslige undersøge om de er underlagt den forpligtende statslige aftale på området.

Alt hos én leverandør
Uanset om indkøberen overvejer en ny leverandør, en ny løsning eller har behov for sparring angående den eksisterende leverandørstrategi, kan Dustin hjælpe. Dustin er SKI leverandør (02.04) og derudover har kunderne mulighed for at handle på FM server/storage aftaler via Dustin.

For yderligere information kontakt Country Marketing Planning Manager Jacob Fangel Sørensen på
tlf.
87 43 97 76 eller jfs@dustin.dk

Facts:

Som offentlig kunde hos Dustin får indkøberen adgang til:

  • En personlig kontaktperson, der er specialist i it til den offentlige sektor
  • Gratis adgang til certificerede specialister indenfor pc, server, storage, netværk, software og en række andre løsningsområder
  • Elektronisk fakturering
  • Håndtering af flere EAN-numre på den enkelte indkøbskonto
  • Finansiering og leasing, så virksomheden undgår unødig administration i forbindelse med it-indkøb

SKI-aftaler bliver til i samarbejde med en kreds af kommuner, regioner, universiteter og halvoffentlige virksomheder, og har fokus på netop denne type organisationers forskelligartede og komplekse behov.

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af IT og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200 000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og IT-løsninger. Koncernen har 450 ansatte og omsætter for næsten 4 milliarder DKK. Koncernens hovedejer er Venturekapitalselskabet, Altor. Mere information på www.dustin.dk

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale