Gå til indhold
Dustin åbner e-handel i Nederlandene

Pressemeddelelse -

Dustin åbner e-handel i Nederlandene

I dag lancerer Dustin e-handel i Nederlandene. Det betyder, at Dustin nu tilbyder produkter, tjenester og løsninger i Nederlandene.

Dustins webshop i Nederlandene, dustin.com, henvender sig både til virksomheder og privatpersoner med fokus på små og mellemstore virksomheder.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores effektive e-handel i Nederlandene. Med vores lange erfaring med e-handel og viden om IT-behov i små og mellemstore virksomheder ser vi, at der er en plads til os. Vi glæder os til at være en udfordrer i Nederlandene. Vores ambition er at blive en førende partner for små og mellemstore virksomheder i Nederlandene, siger Thomas Ekman, CEO og koncernchef hos Dustin.

Der er store ligheder mellem markederne i Norden og Nederlandene, både når det gælder markedsstruktur og kundebehov. Værdien af Dustins totale, mulige B2B-marked er opgivet til cirka 262 milliarder SEK.

For yderligere oplysninger kontakt: Eva Ernfors, Head of Information Dustin, +46 702586294

Om Dustin

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederlandene. Virksomheden tilbyder IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner med fokus på små og mellemstore virksomheder. Dustin fungerer som et link mellem producenternes store udvalg og kundernes behov. Virksomheden tilbyder cirka 255.000 produkter og tjenester, og Dustins medarbejdere hjælper kunderne med at finde den rette løsning.

Dustin har mere end 1.500 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2018/19 endte på ca. 12,5 mia. SEK. Mere end 90 procent af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94