Gå til indhold
Michael Haagen Petersen, Dustin.
Michael Haagen Petersen, Dustin.

Pressemeddelelse -

Dustin begynder at sælge brugt IT i samarbejde med Cisco

Nu begynder Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, at sælge brugt netværksudstyr i samarbejde med Cisco.

– Det betyder meget for Dustin at kunne bidrage til den cirkulære omstilling af branchen. Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder tidligere brugt IT-udstyr. Med samarbejdet med Cisco driver vi i fællesskab udviklingen frem mod en mere cirkulær IT-branche, siger Michael Haagen Petersen, EVP Large Corporate & Public Nordic, Dustin.

Tilbuddet om at kunne købe brugt netværksudstyr henvender sig først og fremmest til større virksomheder samt organisationer i den offentlige sektor. Tilbuddet henvender sig også til større virksomheder i SMV-segmentet. Produkterne sælges via Dustins sælgere og med fuld støtte og garanti fra Cisco. Dustin tager sig også af allerede anvendte Cisco-produkter, så hardwaren kan genbruges og genanvendes på en ansvarlig måde. I første omgang udbydes tjenesten hos Dustin i Sverige, men snart vil den være tilgængelig på alle Dustins markeder.

– Det her er endnu et initiativ til at drive hele branchen i en positiv retning og et skridt frem mod vores mål om at være 100 procent cirkulære i 2030. Vi vil gøre det nemmere for virksomheder og den offentlige sektor at være mere bæredygtige, afslutter Michael Haagen Petersen.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2021/22 endte på ca. 23,6 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94