Gå til indhold
Pontus Cederberg, Dustin.
Pontus Cederberg, Dustin.

Pressemeddelelse -

Dustin begynder at sælge Starlinks produkter

Nu begynder Dustin, som den første forhandler i Danmark, at sælge Starlinks produkter til internet via satellitter, hvilket gør det muligt at få adgang til internettet næsten overalt.

Starlink er udviklet af SpaceX og er designet til at levere hurtig internetforbindelse med lav latenstid til de mest afsides beliggende områder rundt om i verden. Starlink muliggør aktiviteter, som tidligere ikke har været mulige med satellitinternet, herunder streaming, onlinespil, videosamtaler med mere.

- Vi vil hjælpe vores kunder med at være på forkant med de rigtige IT-produkter og -løsninger. Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan tilbyde Starlink, som gør det muligt at få adgang til internettet næsten overalt. Det åbner op for flere nye muligheder for både virksomheder og privatpersoner, siger Pontus Cederberg, salgsansvarlig SMB Norden, Dustin.

Dustin sælger selve hardwaren, som findes i to varianter: Starlink Standard Kit til forbrugere og Starlink High Performance Business Kit til virksomheder. For at kunne bruge produktet kræves et abonnement, som kan købes online hos Starlink eller via deres app. Selve produktet installeres nemt af brugeren selv på få minutter.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2021/22 endte på ca. 23,6 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94