Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin bliver leverandør af standard software til offentlige kunder i Danmark

Den offentlige indkøbsorganisation SKI har offentliggjort Dustin som leverandør på en større IT-rammeaftale om levering af standard software.

Som leverandør på rammeaftalen SKI 02.06 har Dustin nu mulighed for at tilbyde alle offentlige kunder i Danmark det nyeste standard software kompatibelt med Microsoft. Som en del af aftalen tilbyder Dustin også tilhørende ydelser, services og support.

- Vi er utroligt glade for at være med på denne vigtige rammeaftale, og vi ser frem til at hjælpe staten, de danske kommuner og andre offentlige institutioner med at sikre en moderne licensering og optimal udnyttelse af deres cloud software, så de kan effektivisere hverdagen, siger Michael Haagen Petersen, VP Corporate Enterprise & Public, Dustin.

For yderligere oplysninger kontakt:

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 702586294

Emner

Kategorier


Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2015/16 endte på ca 8,3 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94