Gå til indhold
Sandra Klackenborn
Sandra Klackenborn

Pressemeddelelse -

Dustin får ny bæredygtighedschef

Sandra Klackenborn bliver ny bæredygtighedschef hos Dustin. Sandra har mere end 10 års erfaring med bæredygtighedsarbejde og kommer fra en stilling som bæredygtighedschef hos Ferronordic. Inden da arbejdede hun med bæredygtighedsspørgsmål hos Telia.

– Jeg ser frem til at være med på rejsen mod at nå vores ambitiøse bæredygtighedsmål inden 2030. Med min baggrund og tidligere erfaring fra branchen håber jeg, at jeg kunne bidrage med en masse. Desuden brænder jeg for at arbejde proaktivt med menneskerettigheder og social retfærdighed i vores leverandørkæde samt for at fortsætte med at øge bæredygtighedsbevidstheden internt, siger Sandra Klackenborn, bæredygtighedschef hos Dustin.

I september 2020 lancerede Dustin en ny bæredygtighedsstrategi. Strategien tager udgangspunkt i tre globale udfordringer, som hele samfundet står over for, og hvor Dustin kan bidrage til forandring: klimaforandringer, et ubæredygtigt ressourceforbrug samt sociale uligheder. Dustins bæredygtighedsstrategi består af tre målbare mål, som indebærer, at Dustin frem mod 2030 skal:

  • have 0-påvirkning af klimaet i værdikæden.
  • være 100 procent cirkulære.
  • have gennemført i alt 100 foranstaltninger for yderligere at forbedre arbejdet inden for social lighed.

– Jeg er utrolig glad for, at Sandra har takket ja til stilling som bæredygtighedschef hos Dustin. Hendes erfaring med internationale og komplekse organisationer kombineret med hendes proaktive og pragmatiske indfaldsvinkel og inkluderende tilgang vil være værdifuldt i det igangværende arbejde hen imod at nå vores bæredygtighedsmål, siger Martin Lindecrantz, EVP HR & Sustainability hos Dustin.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94