Gå til indhold
Dustin hverver kommunikationschef fra Eniro

Pressemeddelelse -

Dustin hverver kommunikationschef fra Eniro

Eva Ernfors bliver ny kommunikationschef for Dustin, Nordens førende forhandler af it og hjemmeelektronik. Hun har kommer fra Eniro, hvor hun, som ansvarlig for presse og PR, har været med til at gøre virksomheden til det, den er i dag.

Rollen som kommunikationschef er nyoprettet og et led i strategien omkring styrkelsen af Dustins markedsposition.

”Med Dustins fortsatte fokus på totalløsninger til små og mellemstore virksomheder i hele Norden, har vi behov for yderligere at forstærke vores kommunikation. Her bliver Evas erfaring med en integreret og resultatorienteret fremgangsmåde, der styrker varemærket på flere markeder, vigtig”, udtaler Caroline Johansson, nordisk marketingdirektør for Dustin Group.

”Dustin har et stærkt varemærke i en spændende branche, og er en virksomhed i vækst. Jeg ser frem til at være med til at opbygge Dustins fremtidige kommunikation”, udtaler Eva Ernfors.

Eva kommer med en baggrund som PR-chef for Telenor Sverige og konsulent for blandt andre Diplomat Communications og Kreab. Hun starter i Dustin til april.

For yderligere information:

Caroline Johansson, nordisk marketingdirektør, Dustin Group, telefon: 0046 70-250 52 73

Eva Ernfors, telefon: 0046 72-728 7323


Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og hjemmeelektronik. Siden begyndelsen i 1984 er vi vokset til en koncern med mere end 900 engagerede medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge. I dag omsætter vi for omkring 5,5 milliarder kroner og tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester via vores hjemmeside og vores kataloger. Vores kunder udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Vi tilbyder smarte totalløsninger, et bredt sortiment og hurtige leveringer – alt sammen for at tilgodese dine it-behov. Få mere information på dustin.dk.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94