Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin kåret til Danmarks dygtigste it-leverandør

Dustin, én af Nordens største it-forhandlere, er af Computerworld blevet kåret til Årets Sværvægter, vinder i kategorien It-afsætning samt i specialkategorien Årets Forhandler.

Dustin blev for andet år i træk den helt store sejrherre blandt de danske it-leverandører, idet Dustin vandt priser i hele tre kategorier ved Computerworld Top 100 prisuddelingen, der fandt sted den 20. september i København.

Dustin vandt i kategorierne Årets Sværvægter, It-afsætning samt i specialkategorien Årets Forhandler. Andre nominerede virksomheder var Microsoft, Multidata og Actebis.

”Vi er meget glade og stolte over at have modtaget priserne igen. Markedspotentialet for Dustin Danmark er meget stort, og jeg ser priserne som et flot skulderklap til en professionel organisation, som er erfaren, stærk og engageret – og som har leveret varen gennem en længere årrække.”, sigerMichael Haagen Petersen, Landechef for Dustin Danmark.   

”Dette bringer os tættere på vores mål om at være markedets bedste og mest foretrukne forhandler af it.”, siger Georgi Ganev, CEO for Dustin Group.

For yderligere information kontakt

Michael Haagen Petersen, Landechef, Dustin Danmark, tlf. 27 53 00 83

Mattias Lindquist, pressekontakt, Dustin Group, tlf. +46 8 553 44 211 

Emner

Kategorier


Dustin er blandt Nordens største forhandlere af it og hjemmeelektronik. Dustin opererer i Danmark, Sverige og Norge i to segmenter: Dustin til virksomheder og den offentlige sektor samt Dustin Home til private forbrugere.

Dustin konkurrerer på sortiment, hurtig levering og god service.

Sortimentet omfatter mere end 200.000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og it-løsninger. Koncernen har ca. 450 ansatte og omsætter årligt for ca. 4 mia. DKK Dustin ejes er kapitalfonden Altor. www.dustin.se, www.dustin.dk, www.dustin.no

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale