Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin leverer Nordens største Cisco Meraki-netværksløsning til T. Hansen

T. Hansen Gruppen A/S har netop valgt Dustin som leverandør af Nordens største bestilling på en Cisco Meraki-netværksløsning. Det er dermed den største Cisco Meraki-ordre solgt i Norden til dato.

Dustin og T. Hansen Gruppen A/S, der blandt andet forhandler autoudstyr og reservedele, har i længere tid samarbejdet om en ny netværksløsning, der er tilpasset T. Hansens IT-behov. Efter rådgivning fra Dustins netværkseksperter har T. Hansen Gruppen A/S netop underskrevet en aftale, der omfatter en netværksløsning til alle T. Hansens 80 butikker samt centrallageret i Danmark.

- Vi har med hjælp fra Dustin fundet en løsning, der gør administrationen af vores netværk meget nemmere for vores IT-afdeling ved blandt andet at sikre fuldt geografisk overblik over samtlige af vores lokationer, siger Bo Bommersholt Sørensen, IT-chef hos T. Hansen Gruppen A/S.

Implementeringen af T. Hansens Gruppen A/S’ nye netværksløsning betyder, at T. Hansen er gået fra at have 25 access points med 45 eksterne antenner på deres centrallager, til i dag at kunne nøjes med 25 access points uden eksterne antenner, da den nye netværksløsning har langt bedre dækning samt bedre styrring af signalstyrke og forstyrrelser.

- Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe T. Hansen Gruppen A/S med en ny brugervenlig løsning, der gør dem i stand til at fokusere på deres kerneforretning. Vi håber, at flere virksomheder får øjnene op for de muligheder, der findes i dag med hensyn til at købe IT-løsninger i kombination med produkter, siger Michael Haagen Petersen, landechef for Dustin Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt:

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 70 258 62 94

Michael Haagen Petersen, landechef for Dustin Danmark.: 70137040 

Emner

Kategorier


Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-løsninger til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning ud fra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende serviceydelser, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Foruden Dustin og Dustin home indgår Norsk Data Senter (Norge), Business Forum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) også i koncernen.

Virksomheden har omkring 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2012/13 endte på ca 5,5 mia SEK. Omkring 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin ejes af Altor Fund II og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94