Gå til indhold
Henrik Lampa, bæredygtighedsansvarlig hos Dustin.
Henrik Lampa, bæredygtighedsansvarlig hos Dustin.

Pressemeddelelse -

Dustin øger fokus på takeback af IT-produkter

Nu øger Dustin, som er en førende onlinebaseret IT-partner med aktiviteter i Norden og Benelux, fokus på takeback af IT-produkter. I løbet af efteråret har Dustin oprettet en helt ny afdeling for returnering af produkter med henblik på at styrke virksomhedens aktiviteter inden for returnering af IT-produkter. Dette er en vigtig del af Dustins bæredygtighedsarbejde og et skridt mod målet om at være 100 % cirkulære i 2030.

"Vi ser et stort potentiale inden for returnering. Dels en hastigt stigende efterspørgsel blandt vores kunder, og dels ved vi, at omkring 90 % af produkterne kan anvendes igen. Ved selv at håndtere returneringen får vi også bedre kontrol med det hele, hvilket giver større ansvar i løbet af hele processen, siger Robert Pap, hovedansvarlig for Dustins returservice.

Dustin indsamler produkter såsom computere, skærme og mobiltelefoner og andet IT-udstyr, som skal genbruges. Efterfølgende bliver de repareret, afkodet, sikkerhedstjekket og opdateret, så de efterfølgende kan sælges videre til forhandlere af brugte IT-produkter.

– Dette er en vigtig del af vores cirkulære målsætning. En stor del af CO2-udledningen kommer fra hardware, og ved at give produkterne nyt liv tager vi et stort skridt mod vores mål om at være 100 % cirkulære i 2030 og klimaneutrale i værdikæden. Vi har også en ambition om at begynde at sælge brugte produkter online, siger Henrik Lampa, bæredygtighedsansvarlig hos Dustin.

For mere information, kontakt venligst:
Karin Tränk, Press & PR Manager, karin.trank@dustin.se, +46 73 850 54 85

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 255.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94