Gå til indhold
Dustin øger sikkerheden for små og mellemstore virksomheder ved at indgå samarbejde med cybersikkerhedsvirksomheden Truesec

Pressemeddelelse -

Dustin øger sikkerheden for små og mellemstore virksomheder ved at indgå samarbejde med cybersikkerhedsvirksomheden Truesec

Dustin, som er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, styrker sikkerheden og indgår partnerskab med cybersikkerhedsvirksomheden Truesec. Formålet med samarbejdet er at styrke Dustins sikkerhed i forhold til administrerede tjenester. Løsningerne henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som ikke har egen sikkerhedsafdeling.

Antallet af cybertrusler og datatyveri er steget kraftigt som følge af den hurtige teknologiske udvikling og øgede digitalisering. Sikkerhedsudfordringen er stor, og mange virksomheder udsættes for krænkelser og bedrageri uden overhovedet at vide det. En udfordring for mange små og mellemstore virksomheder er, at de er eksponeret for præcis de samme risici som større virksomheder, men de har ofte ikke de samme muligheder for at investere i sikkerhed.

– Ved at tilbyde et standardiseret modul som tillæg til vores tjeneste "Modern Workplace" kan vores kunder nu få en udvidet sikkerhed til en god pris. Virksomheden får overvågning af sine systemer døgnet rundt, og hvis der opdages uregelmæssigheder, bliver de bragt til ophør. På den måde kan virksomhedens drift fortsætte uden afbrydelser, eftersom det sker proaktivt, siger Rebecca Tallmark, EVP SMB Nordic, Dustin.

For Truesecs vedkommende betyder samarbejdet også, at de nu når ud til en målgruppe, som de normalt ikke når ud til.

– Vi skal hjælpe Dustins kunder med at forhindre datatyveri. Ved at gøre vores tjenester tilgængelige for flere nye kunder vil vi sammen øge cybersikkerheden.

Det motiverer os meget, da vores formål er at hjælpe virksomheder og samfundet med at forhindre og minimere skade som følge af datatyveri, siger Anna Averud, CEO Truesec Group.

For at kunne købe tjenesten skal virksomheden opfylde en række sikkerhedskrav. På den måde kan Dustin skabe en grundopsætning i miljøet og opretholde den, da det altid er godt at have et opdateret miljø.

Tjenesten vil blive tilbudt på samtlige Dustins markeder i Norden fra den 2. september.

– Vi er meget stolte og glade for nu at kunne tilbyde rigtig gode sikkerhedsløsninger. Truesec er en af de førende sikkerhedsvirksomheder i Norden med stærke kompetencer inden for cybersikkerhed, og sammen gør vi nu noget helt unikt og opfylder et behov på en måde, som ingen anden aktør gør i dag, afslutter Rebecca Tallmark.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94