Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin og Dell i SKI samarbejde

Samarbejdet med Dustin i såvel Danmark som Sverige kombineret med solide fælles resultater har betydet, at Dell i forbindelse med et større fokus på den offentlige sektor har udpeget Dustin til ny partner på SKI. Dette er en udvidelse af det strategiske samarbejde, der har eksisteret siden starten af 2009, og hvor Dustin som EA Certified Partner har det højeste niveau af certificering.

Offentlige kunder kan derfor pr. dags dato bestille Dells store produktsortiment nemt og enkelt på www.dustin.dk. Ydermere tilbyder Dustin hurtig levering samt kompetent rådgivning fra et dedikeret offentligt salgsteam. 

Dustin og Dell kan i samarbejde tilbyde fælles og nye kunder i SMB, Large Enterprise og nu Public segmentet hurtig levering via eget lager af Dell produkter indenfor vigtige produktkategorier som notebooks, stationære computere, servere, storage, skærme samt printere.

Af Dells partnere er det kun Dustin og KMD, der kan levere Dell produkter til SKI kunder.

For mere information kontakt venligst: 

Michael Haagen Petersen
Adm. Direktør, Dustin A/S
Tlf.: 27 53 00 83

Eller

Christian Borg Møhl
Sales Manager DK & SE, Dell Channel
Tel: 41 39 77 40

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af IT og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200 000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og IT-løsninger. Koncernen har 450 ansatte og omsætter for næsten 4 milliarder DKK. Koncernens hovedejer er Venturekapitalselskabet, Altor. Mere information på www.dustin.dk

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94