Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin opkøber den norske it-leverandør Norsk Data Senter

Dustin har indgået en aftale om at overtage den norske it-leverandør Norsk Data Senter (NDS). NDS er en landsdækkende norsk it-leverandør med fokus på små og mellemstore virksomheder, store private virksomheder samt den offentlige sektor. NDS har 161 ansatte og omsatte sidste år for 548 mio.

NDS er en førende norsk totalleverandør af hardware, software og it-tjenester. Virksomheden blev grundlagt i 1979 og drives fra hovedkontoret i Moss samt selskabets fire salgs- og servicekontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. I forbindelse med overtagelsen bliver NDS en del af Dustins nordiske koncern.

"Købet af NDS er en del af vores strategi om at styrke Dustins nordiske tilstedeværelse. Ved at integrere NDS i koncernen bliver vi sammen en af Norges største leverandører af it-produkter og it-tjenester. Opkøbet bidrager også til, at vi i tråd med tidligere opkøb af IT Hantverkarna og Best Office styrker vores position i forhold til servicesegmentet, "siger Dustins koncernchef Georgi Ganev.

NDS har længe haft en veletableret og stærk markedsposition i Norge. Gennem opkøbet kommer NDS og Dustin sammen til at kunne tilbyde en komplet portefølje af produkter og tjenester til alle kundesegmenter. Dustin og NDS vil i fællesskab omsætte for cirka 814 mio. i Norge.

"NDS er, ligesom Dustin, en stærk og kundeorienteret virksomhedskultur. Ved at kombinere Dustins effektive distributions platform med NDS’ lokale service fokus, er jeg overbevist om, at fusionen vil bidrage til et væld af nye forretningsmuligheder for vores fælles kunder i Dustins nordiske koncern", siger Morten Østberg, bestyrelsesformand og grundlægger af NDS.

For at opkøbet kan gennemføres, skal det godkendes af konkurrencemyndighederne i Norge.

For yderligere information:

Mattias Lindquist, pressekontakt
E-mail: press@dustin.se
Telefon: +46 8 553 44 211

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200.000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og it-løsninger. Koncernen har 450 ansatte og omsætter for 4 milliarder. Mere information på www.dustin.dk.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale