Gå til indhold
Dustin rekrutterer miljøchef fra Microsoft

Pressemeddelelse -

Dustin rekrutterer miljøchef fra Microsoft

Stephanie Forsblom bliver miljøchef hos Dustin. Hun kommer fra en rolle som bæredygtighedschef hos Microsoft og forinden Nokia.

Stillingen er nyoprettet og en del af Dustins bæredygtighedsarbejde om trin for trin at bidrage til mere bæredygtig it. Stephanie har tidligere været bæredygtighedschef hos Microsoft og Nokia og har lang erfaring med opfølgning på miljøarbejde i forsyningskæden.

- Med Stephanies store erfaring med miljøspørgsmål og social ansvarlighed i produktionen, kommer hun til at bidrage til den igangværende udvikling af Dustins bæredygtighedsarbejde inden for miljø. Reducerede miljøpåvirkninger og ansvarsfulde indkøb er to af Dustins fem fokusområder inden for bæredygtighed, siger Robert Pap, Head of Group Supply Chain.

Stephanie tiltræder sin stilling i midten af marts.

- Dustin har en tydelig ambition inden for bæredygtighed og langsigtet værdiskabelse. Jeg ser frem til at videreudvikle dette arbejde sammen med Dustins leverandører og øvrige samarbejdspartnere, siger Stephanie Forsblom.

For yderligere oplysninger kontakt:

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2014/15 endte på ca 7,9 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kategorier

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94