Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin styrker sin position inden for standardiserede løsninger med dansk opkøb

Exato er specialiseret i standardiserede løsninger og IT-sikkerhed. Mere end halvdelen af omsætningen kommer fra abonnementstjenester til små og mellemstore virksomheder.

Opkøbet understøtter Dustins strategi om at øge salget af services gennem både opkøb og organisk vækst. Exato styrker og komplimenterer dermed Dustins udbud i Danmark.

-Exato passer rigtig godt ind i vores strategi, hvor vi fokuserer på standardiserede løsninger, som kunderne køber som abonnement. Deres seneste fokus på standardiserede løsninger inden for IT-sikkerhed vil styrke vores portefølje yderligere, og samtidig styrker vi vores kapacitet inden for managed services i Danmark, siger Alexandra Drevenlid EVP Services & Solutions Dustin.

Exato omsatte cirka 30 MDKK i løbet af sidste regnskabsår. Virksomheden har omkring 20 medarbejdere og kontorer i København og Odense. Exato opkøbes af de fire grundlæggere, der bliver i virksomheden.

-At blive en del af Dustin er en fantastisk mulighed og et naturligt næste skridt for os. Det gør det muligt for os at fortsætte vores fokus på at udvikle og levere standardiserede løsninger, men til en større kundebase, siger Anders Vedel, CEO hos Exato.

Exato konsolideres i Dustin i løbet af september. Opkøbet vil have marginal påvirkning på Dustins indtjening pr. aktie i indeværende regnskabsår. 

For yderligere oplysninger kontakt: Eva Ernfors, Head of Communication Dustin, +46 702586294

Om Dustin

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederlandene. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning på det rette tidspunkt og til den rette pris.

Vi tilbyder cirka 255.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Det primære fokus er små og mellemstore virksomheder. Omsætningen i virksomhedsåret 2018/19 endte på ca. 12,5 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin Group har mere end 1800 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94