Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin styrker udbuddet i Danmark med hosting-opkøb

Dustin har indgået en aftale om at erhverve danske Norriqs forretningsområde for hosting og outsourcing af IT-løsninger.

I forbindelse med opkøbet indgår Dustin og Norriq et strategisk samarbejde, som vil udvide tilbuddet til både Dustins og Norriqs kunder. Dustin styrker sit udbud af mere avancerede tjenester og løsninger på det danske marked og udvider kundebasen inden for kernesegmentet små og mellemstore virksomheder. Norriq får mulighed for at tilbyde sine ERP-løsninger til Dustins kundebase.

- Vi anskaffer spidskompetencer inden for hostingløsninger og udvider vores udbud på det danske marked. Samtidig får vi en strategisk partner i Norriq, som kan hjælpe os med at vækste vores virksomhed inden for abonnementsløsninger. Nu har vi stærke hostingtilbud på flere markeder – noget som bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder, siger Jens Haviken, VP Services & Solutions Dustin.

Norriqs forretningsområde for hosting og outsourcing af IT-løsninger har 28 medarbejdere. Forretningsområdet omsatte cirka 56,7 MDKK 2016. Opkøbet vurderes at have en marginal påvirkning på Dustins indtjening pr. aktie i indeværende regnskabsår.

- I Dustin får vi en samarbejdspartner, som gør det muligt, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder en effektiv hostingløsning samtidig med, at vi får mulighed for at udbrede vores udbud til en større kundegruppe, siger Bo Martinsen, VD Norriq.

Aftalen forventes lukket d. 29/9.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Eva Ernfors, Head of Information Dustin: +46 702586294

Rasmus Overbeck Christensen, Koncernmarketingdirektør Norriq: +45 21 18 93 45

Emner

Kategorier


Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2015/16 endte på ca 8,3 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94