Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin udvider i Danmark

Dustin har underskrevet en aftale om at opkøbe danske Inventio.IT, som er specialiserede i hosting, infrastruktur og ERP-løsninger.

Inventio fokuserer på små og mellemstore virksomheder, og en stor andel af salget kommer fra abonnementsløsninger.

- En stigende trend er at købe mere as a service, og Inventio er godt positioneret ved at sælge ERP as a service. Med dette opkøb styrker vi vores serviceudbud og kan fortsætte med at gøre det endnu lettere for små og mellemstore virksomheder at købe både produkter og services online, siger Alexandra Drevenlid, EVP Services & Solutions Dustin

Inventio blev grundlagt i 2001 og omsatte cirka 106 MDKK i 2018. Virksomheden har omkring 80 medarbejdere på deres kontorer i København, Aarhus og Odense.

- Vi ser et stort potentiale i at tilbyde standardiserede services, men vi er nødt til at være del af en større kontekst for at kunne fortsætte vores vækst. Eftersom Dustin er en IT-partner med fokus på services og produkter, vil det give os de rigtige forhold, siger Thomas Klavsen, CEO Inventio.

Dustin køber Inventio fra ledelsen. Virksomheden vil forsætte med at operere under sit eget navn for nuværende, og deres CEO vil blive i virksomheden. Opkøbet er betinget af en godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som forventes at have en beslutning inden for 30 dage. Opkøbet vurderes at have en marginal påvirkning på Dustins indtjening pr. aktie i indeværende regnskabsår.

For yderligere oplysninger kontakt:Eva Ernfors, Head of Information Dustin, +46 702586294

Om Dustin

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederlandene. Virksomheden tilbyder IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner med fokus på små og mellemstore virksomheder. Dustin fungerer som et link mellem producenternes store udvalg og kundernes behov. Virksomheden tilbyder cirka 255.000 produkter og tjenester, og Dustins medarbejdere hjælper kunderne med at finde den rette løsning.

Dustin har mere end 1.500 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2017/18 endte på ca. 10,3 mia. SEK. Mere end 90 procent af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94