Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin vinder offentlig aftale i Danmark

Dustin har vundet den nye SKI-rammeaftale 50.40. SKI har estimeret den årlige værdi til ca. 500 mio. DKK.


Aftalen dækker computere og tilbehør til den danske regering, kommuner og regioner og strækker sig over en toårig periode med mulighed for yderligere to års forlængelse.

-Vi er meget glade for at have kvalificeret os som nummer et til denne vigtige aftale. Det er et vigtigt skridt mod vores ambition om at blive Danmarks foretrukne leverandør, udtaler Michael Haagen Petersen VP Large, Corporate & Public, Dustin.

Tildelingen træder nu ind i en 10 dages ”stand still”-periode.

Forventet ikrafttræden af kontrakt: september 2018

For yderligere oplysninger kontakt:
Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 702586294

Emner


Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester.

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 250.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 1 000 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2016/17 endte på ca 9,3 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94