Gå til indhold
Michael Wede Nørgaard, som er ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin.
Michael Wede Nørgaard, som er ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin.

Pressemeddelelse -

Dustin vinder rammeaftale med SKI

Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux-landene, er blevet tildelt en af fire pladser i SKI-aftalen 50.03 Servere og storage. Det betyder at Dustin, sammen med tre andre virksomheder, skal levere servere og storage til staten samt de 68 kommuner, tre regioner og fem andre, offentlige organisationer, der har tilsluttet sig SKI-aftalen, der træder i kraft i februar.

– Vi er stolte over og glade for den tillid, SKI viser Dustin. En aftale med dette omfang viser vores konkurrenceevne, siger Michael Wede Nørgaard, som er ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin.

Aftalen omfatter primært køb af hardware, herunder servere og storage, samt dertil hørende tilbehør, software, licenser, support- og serviceaftaler samt timebaserede ydelser.De offentlige kunder kan – afhængigt af deres indkøbsbehov – købe ind under aftalen ved direkte at allokere købet til en af de fire leverandører på aftalen, eller de kan gennemføre et miniudbud.

I den kommende rammeaftale indgår en række miljø- og klimahensyn. Det betyder blandt andet, at energiforbrug indgår i evalueringen af tilbud i forbindelse med miniudbud, og at der ved evalueringen af selve rammeaftalen tages højde for, hvad de potentielle leverandører kan tilbyde i forhold til rådgivning om miljø og klima.

– Vi er glade for, at vi kan bidrage til at gøre det lettere for offentlige organisationer at blive mere bæredygtige ved aktivt at arbejde for at reducere klima- og miljøpåvirkningerne, siger Michael Wede Nørgaard.

– Vi har opnået et stærkt leverandørfelt på 50.03 Servere og storage. Virksomhedernes tilbud er evalueret ligeligt på pris og kvalitet – hvilket betyder, at der er lagt vægt på service og support, sortimentsbredde samt miljø og klima i tildelingen. De offentlige organisationer får dermed en aftale med et tidssvarende og bredt sortiment til en skarp pris. De mest anvendte løsninger er nemt tilgængelige, og samtidig får den offentlige sektor mulighed for at købe grønne og klimavenlige løsninger,” siger Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2021/22 endte på ca. 23,6 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2200 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94