Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustins bæredygtighedsrapport 2015/16: Fremskridt inden for ligestilling og øget fokus på hele værdikæden

Mangfoldighed og ligestilling er et af Dustins fem fokusområder. I løbet af 2015/2016 er andelen af kvinder i Dustin steget med 5% til 27%, og andelen af kvindelige chefer er steget med 11% til 31%. Målet er, at hvert køn skal være repræsenteret med mindst 40 procent i år 2020.

- Vi er i en branche, hvor det er nødvendigt at øge mangfoldigheden og som traditionelt har været meget mandsdomineret. Det ønsker vi at ændre. Som et led i at opnå en mere jævn kønsfordeling, har vi indført et krav om, at der skal findes en ligeværdig slutkandidat af hvert køn ved alle lederrekrutteringer. Det er første skridt til at øge ligestillingen. Med en større ligestilling blandt ledere, kan vi se, at den generelle lighed også bliver forbedret, siger Georgi Ganev CEO og koncernchef hos Dustin.

Dustin har fem fokusområder inden for sit bæredygtighedsarbejde:

  • Ansvarsfuldt indkøb
  • Mindsket klimapåvirkning
  • Ansvarsfuldt ressourceforbrug
  • Forretningsetik og antikorruption
  • Mangfoldighed og ligestilling

Resultatet af alle fokusområder fremgår af bæredygtighedsrapporten. Dustin har samtidig besluttet at tage et større ansvar for fremstillingen af de produkter, der sælges.

- De produkter vi sælger fremstilles ofte i lande med relativ høj risiko for afvigelser fra vores code of conduct for leverandører. Derfor har vi besluttet at starte arbejdet længere nede i værdikæden gennem inspektioner på stedet samt uddannelse for at forbedre forholdene i produktionen, siger Georgi Ganev.

Læs hele rapporten her

For yderligere oplysninger kontakt:

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 702586294

Emner


Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2015/16 endte på ca 8,3 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94