Gå til indhold
Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Denmark.
Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Denmark.

Pressemeddelelse -

Dustins Voxicon-skærme bliver TCO-certificerede

For at imødekomme den store efterspørgsel efter mere bæredygtige IT-produkter begynder Dustin nu at sælge egne kontorskærme, der er certificeret i henhold til TCO Certified. Fra den 1. juli er fire skærme af Dustins eget varemærke Voxicon bæredygtighedscertificerede.

TCO Certified er verdens førende bæredygtighedscertificering for IT-produkter og et værktøj, der hjælper indkøbere i deres bæredygtighedsarbejde.

– Efterspørgslen efter TCO-certificerede produkter er meget stor, og derfor er vi utrolig stolte af at kunne tilbyde vores kunder skærme, der er certificeret i henhold til TCO Certified, siger Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Danmark.

Skærmene er de første af Dustins egne varemærker, der bliver TCO Certified. I første omgang drejer det sig om de fire mest almindelige kontorskærme fra Voxicon, men fremover håber man at kunne udvide sortimentet med endnu flere TCO-certificerede produkter.

– Dustin satser meget på cirkulær og bæredygtig IT, og vi arbejder løbende på at reducere vores klimaaftryk i hele værdikæden. Vores mål er at have en klimaneutral værdikæde i 2030, og en vigtig del af det er at kunne hjælpe vores kunder med at træffe bedre valg, siger Michael Wede Nørgaard.

Om TCO Certified
TCO Certified er en global bæredygtighedscertificering af IT-produkter. Den omfatter både sociale og miljømæssige aspekter og hjælper indkøbsorganisationer og IT-branchen med at tackle de største bæredygtighedsudfordringer i forbindelse med elektronik, såsom klima, cirkularitet, farlige stoffer og leverandøransvar. Alle kriterier er obligatoriske, og overholdelsen af alle disse verificeres uafhængigt af akkrediterede eksperter.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2022/23 endte på ca. 23,6 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2200 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94