Gå til indhold
Rebecca Tallmark, EVP SMB Norden Dustin.
Rebecca Tallmark, EVP SMB Norden Dustin.

Pressemeddelelse -

Exato bliver til Dustin

I dag, den 1. marts, skifter Exato navn og bliver Dustin. Exato blev opkøbt af Dustin i 2020 og er specialiseret i standardiserede tjenester inden for IT-sikkerhed og IT-infrastruktur.

- Sammen styrker vi udbuddet af sikkerhedsløsninger til vores kunder. Vi styrker også vores kompetencer og vores udbud af abonnementstjenester, som vores kunder i stigende grad efterspørger, siger Rebecca Tallmark, EVP SMB Norden Dustin.

Exato er specialiseret i standardiserede tjenester inklusiv IT-sikkerhed, hvor mere end halvdelen af indtjeningen kommer fra abonnementstjenester til især små og mellemstore virksomheder.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94