Gå til indhold
Forandringer i Dustins koncernledelse – forstærker organisationen i Nederlandene og rekrutterer ny EVP HR

Pressemeddelelse -

Forandringer i Dustins koncernledelse – forstærker organisationen i Nederlandene og rekrutterer ny EVP HR

Dustin rekrutterer Martin Lindecrantz som ny EVP HR. Han tager over efter Morten Jakobi, som bliver EVP Netherlands med ansvar for at koordinere Dustins aktiviteter i Nederlandene og påbegynde integrationen af Vincere i Dustin. Det betyder, at Henk Makaske, i dag EVP LCP & SMB Netherlands, fortsætter som operationel ansvarlig for Vincere, men forlader Dustins koncernledelse.

Martin Lindecrantz kommer fra rollen som fungerende Head of HR og medlem af koncernledelsen hos AFRY. Han har blandt andet en baggrund som ansvarlig for HR-processer på koncernniveau hos AFRY og før det besiddet flere HR-roller med nordisk ansvar hos Accenture. Morten Jakobi har været ansat i Dustin siden 2004, senest som ansvarlig for HR og før det i flere roller i salgsorganisationen.

- Det glæder mig, at vi nu tager næste skridt på vejen mod at opbygge Dustin og forstærke vores position yderligere på markedet. Morten har mange års erfaring fra virksomheden og med vores kultur og er derfor den rigtige person til at integrere vores to virksomheder og opbygge Dustin i Nederlandene. I takt med vores stigende vækst og transformation mod en øget andel tjenester og løsninger vil det fortsat være nødvendigt for os at videreudvikle vores organisation, og her kommer Martin til at spille en vigtig rolle med sin lange og betydelige erfaring, siger Thomas Ekman, adm. direktør og koncernchef hos Dustin.

Martin og Morten tiltræder deres nye stillinger i august 2020 og bliver en del af Dustins koncernledelse.

- Jeg ser frem imod at samarbejde med vores hollandske kollegaer om at skabe et Dustin i Nederlandene, hvor vi kombinerer Dustins e-handel med Vinceres tjenester og skaber en fælles virksomhedskultur, siger Morten Jakobi, kommende EVP Netherlands.

- Dustin befinder sig midt i en spændende transformation, og jeg glæder mig meget til at være med til at videreudvikle organisationen og medarbejderne hos Dustin for at kunne imødekomme kundernes behov, siger Martin Lindecrantz, kommende EVP HR.

For yderligere oplysninger kontakt: Eva Ernfors, Head of Information Dustin, +46 702586294

Om Dustin

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederlandene. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning på det rette tidspunkt og til den rette pris.

Vi tilbyder cirka 255.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Det primære fokus er små og mellemstore virksomheder. Omsætningen i virksomhedsåret 2018/19 endte på ca. 12,5 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin Group har mere end 1800 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Emner


Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94