Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Navneskifte

Pr. 1. januar 2009 er Computerstore blevet til Dustin. Vores signal til dig som kunde er således, at vi er en integreret del af Nordens mest seriøse og ambitiøse it-projekt. Med fælles navn og fælles nordisk profil er det vores formål, at fremstå mere entydige i vores kommunikation. 

Nordeuropas førende it-leverandør 
Computerstore har som navn og virksomhed eksisteret siden 1990erne, og siden da har vi udviklet os til en stærk og solid it-leverandør. På baggrund af relationssalg, hurtig levering og en solid forretningsmodel har vi i de seneste 5 år præsteret en vækst på ca. 20% om året, og i 2005 og 2007 resulterede dette i, at vi blev kåret som Danmarks Dygtigste it-forhandler i c 100 analyse. Dette blev bemærket ikke bare i Danmark, men også uden for landets grænser, hvilket resulterede i, at vi i sommeren 2007 blev købt af svenske Dustin med henblik på at udvikle Nordeuropas førende it-leverandør. 

Om Dustin Dustin er Sveriges og snart Nordens største forhandler af alt indenfor it, det vil sige hardware, tilbehør, programmer og services. Dustin har nået sine resultater ved at fokusere på solide kunderelationer samt unikke og omkostningseffektive løsninger. Udgangspunktet for dette er eget lager af et såvel bredt som dybt sortiment, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. 

Endnu flere fordele for dig 
Med integrationen med Dustin følger nye fordele for dig som kunde. Vi har vores eget nordiske lager på 20.000m2 og 500.000 produkter, hvilket betyder, at vores sortiment med alt indenfor it-udstyr og vores mange stærke kampagner på populære produkter, altid kan leveres hurtigst muligt. Samtidig tager vores viden og rådgivning udgangspunkt i dine behov og vores tætte relationer til markedets førende producenter. Derudover får du stadig den service, som Computerstore historisk set har fokuseret på og er lykkedes med: Hurtig levering, høj tilgængelighed og hurtige svar fra din personlige account manager - samt faglig sparring og rådgivning via vores certificerede produktspecialister. 

Navneskiftet til Dustin er således endnu et skridt på vejen fremad mod at blive endnu bedre, ved at bevare vores lokale velkendte styrker, og samtidig opgradere vores service til at inkludere eget nordisk lager, og endnu mere konkurrencedygtige priser - takket være endnu større indkøbsvolumen. 

Vi glæder os til et endnu stærkere samarbejde med dig.

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200.000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og it-løsninger. Koncernen har 450 ansatte og omsætter for næsten 4 milliarder DKK. Koncernens hovedejer er Venturekapitalselskabet, Altor. Mere information på www.dustin.dk

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale