Gå til indhold
Virksomhederne Centralpoint og Vincere bliver til Dustin

Pressemeddelelse -

Virksomhederne Centralpoint og Vincere bliver til Dustin

Centralpoint og alle virksomheder i den tidligere Vincere-koncern bliver nu rebrandet til Dustin. Dette afspejler strategien om at være en stærk IT-partner i Benelux-regionen. Dustin er en førende, onlinebaseret IT-partner i Benelux og Norden og en af de ti største IT-virksomheder i Europa.

Dustin indledte sine aktiviteter i Benelux-landene i 2018 med opkøbet af Vincere Group og udvidede i 2021 med opkøbet af Centralpoint.

- Når den samlede styrke fra vores kompetencer og tilbud til markedet bliver kombineret under ét brand, er det et vigtigt skridt i retning af at styrke vores position i Benelux over for alle virksomheder, uanset størrelsen, og den offentlige sektor. Vi ser et stort potentiale for at fortsætte væksten i Benelux-landene, og vi vil fortsætte med at eksportere vores tilbud til nye markeder i Europa, siger Thomas Ekman, President & CEO for Dustin.

Den tidligere Vincere Group udgøres af selskaberne Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic og Xcellent.

- Som et samlet brand, vil vi bygge videre på Centralpoints stærke tilbud til store virksomheder og den offentlige sektor, de administrerede tjenester fra Vincere-virksomhederne og Dustins online-kompetencer og tilbud til små og mellemstore virksomheder. Vi er stadig de samme, men vi bliver meget bedre sammen, udtaler Thomas Ekman.


  For yderligere oplysninger, kontakt:

  Eva Ernfors, kommunikationschef: eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

  Emner


  Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.

  Vi tilbyder cirka 280.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Omsætningen i virksomhedsåret 2020/21 endte på ca. 15,9 mia. SEK, og ca. 90 procent af indtægterne kom fra erhvervsmarkedet.

  Dustin har cirka 2400 medarbejdere og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.

  Kontakt

  Karin Tränk

  Karin Tränk

  Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
  Eva Ernfors

  Eva Ernfors

  Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94