Gå til indhold
​Dustins bæredygtighedsrapport 2014/15 – et skridt mod en cirkulær økonomi

Pressemeddelelse -

​Dustins bæredygtighedsrapport 2014/15 – et skridt mod en cirkulær økonomi

Som et led i Dustins bæredygtighedsarbejde offentliggør virksomheden i dag sin bæredygtighedsrapport, der indeholder mål for klimapåvirkning, ligestilling og ressourceanvendelse.

Produkterne, Dustin sælger, har en række påvirkninger både socialt og på miljøet. Det gælder hele processen fra udvinding af metaller og mineraler til fremstilling, anvendelse og til sidst når produkterne ikke længere anvendes. For at få et bedre overblik og kunne drive udviklingen fremad, har Dustin sat tydelige mål og vil følge op på resultaterne i en årlig bæredygtighedsrapport.

- Med vores bæredygtighedsarbejde vil vi mindske vores egen, vores leverandørers samt vores kunders påvirkning, men vi vil også bidrage til, at vi trin for trin kan drive udviklingen fremad i hele branchen. Det gør vi ved at stille krav til både os selv og vores leverandører med hensyn til miljø og socialt ansvar, og vi håber, at vores kunder vil stille krav til både os og andre. Ganske enkelt for, at vi kan blive endnu bedre, siger Georgi Ganev, CEO og koncernchef for Dustin.

I løbet af året har Dustin indgået et langsigtet samarbejde med Verdensnaturfonden WWF for sammen at kunne gennemføre aktiviteter, der bidrager til at mindske Dustins og it-sektorens klimapåvirkning. Inden for rammerne af samarbejdet, støtter Dustin WWF’s globale klimainitiativ Climate Solvers.

Nogle af Dustins mål:

-Mindske klimapåvirkningen med 40% i 2020

-Forlænge levetiden på virksomhedens produkter med 20%

-Genvinde 140 000 solgte produkter i 2020

-Begge køn skal senest i år 2020 være repræsenteret med mindst 40 og maks. 60%

-100% af de leverandører, hvorfra Dustin køber for mere end 200 000 SEK/året, skal opfylde forpligtelserne i Dustins Code of Conduct

Læs hele rapporten her: http://www.dustingroup.com/en/sustainability-report-2014-15 

For yderligere oplysninger kontakt:

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2014/15 endte på ca 7,9 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94