Gå til indhold

Pressemeddelelse -

WhiteAway effektiviserer med hjælp fra Dustin

WhiteAway A/S, der sælger hvidevarer via nettet, kan se frem til øget effektivitet og bedre performance med en ny infrastrukturløsning fra Dustin.

WhiteAway har de seneste år udvidet deres forretning markant blandt andet med opkøbet af Skousen-butikkerne, hvilket stiller nye krav til virksomhedens infrastruktur. Med rådgivning fra Dustins IT-eksperter har WhiteAway valgt at hoste deres data selv ved at vælge en server- og storageløsning, der er både billigere og mere effektiv. Løsningen opfylder samtidig WhiteAways krav om skalerbarhed og fleksibilitet.

- Vi er utroligt glade for at kunne hjælpe WhiteAway med at finde den helt rigtige løsning, der effektiviserer deres hverdag og gør dem i stand til at fokusere på deres kerneforretning, siger Göran Lindö, VP SMB & B2C, Dustin. 

For yderligere oplysninger kontakt:

Eva Ernfors, pressekontakt Dustin Danmark, +46 702586294

Om Dustin

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af it-produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Med kernen omkring e-handel fungerer Dustin som et link mellem leverandørernes store udvalg og kundernes behov, hvor vores medarbejdere støtter kunderne i at finde den rette løsning for dem.

Dustin er en one-stop-shop, der tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funktioner og løsninger. Virksomheden drives i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Virksomheden har mere end 900 medarbejdere. Omsætningen i virksomhedsåret 2014/15 endte på ca 7,9 mia SEK. Mere end 90% af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet med fokus på små- og mellemstore virksomheder. Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm

Emner

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94