Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Dustin fortsætter væksten i Danmark

Dustin fortsætter sin vækst i Danmark. Omsætningen stiger 15 % til 736 millioner kroner samtidig med at indtjeningen stiger markant.


Dustin præsterer i regnskabsåret 2011/2012 en omsætning på 736 millioner kroner, hvilket svarer til 15 % vækst med en stigende bruttomargin. Årets overskud blev 31 millioner kroner, svarende til en vækst på 62 % i forhold til sidste år.

Det er et tilfredsstillende resultat og vi er stolte over, at bidrage til gode og effektive it-løsninger hos tusindvis af danske kunder. Vort resultat er skabt af dygtige og effektive medarbejdere samt en klar flerårig plan for hvor og hvordan Dustin giver værdi til vore mange eksisterende og nye kunder. Det drejer sig om at skabe værdi for kunderne og dér ser vi fortsat et stort potentiale i vores model, siger Dustins danske landechef Michael Haagen.


For yderligere information:
Michael Haagen Petersen, landechef Dustin Danmark
Tlf. +45 27 53 00 83

Mattias Lindquist, pressekontakt
E-mail: press@dustin.se  Telefon: +46 8 553 44 211

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og forbrugerelektronik over internet og telefon. Salget sker i Sverige, Danmark og Norge, og kundebasen udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Dustins styrke er stort sortiment, hurtig levering og god service. Sortimentet omfatter mere end 200.000 produkter – fra  tablets, computere, servere og netværk til skærme, printere, mobiltelefoner, computertilbehør og it-løsninger. Koncernen har 490 ansatte og omsætter for 4 milliarder DKK. Mere information på www.dustin.dk.

Kontakt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale