Gå til indhold
Dustin kåret til Danmarks dygtigste it-leverandør

Pressemeddelelse -

Dustin kåret til Danmarks dygtigste it-leverandør

Dustin, én af Nordens største it-forhandlere, er endnu engang blevet kåret af Computerworld, til Årets Sværvægter, vinder i kategorien it-afsætning samt i specialkategorien Årets forhandler.

Dustin blev for tredje år i træk den helt store sejrherre blandt de danske it-leverandører, idet Dustin vandt priser i hele tre kategorier ved Computerworld Top 100 prisuddelingen.

Dustin vandt i kategorierne Årets Sværvægter, it-afsætning samt i specialkategorien Årets forhandler. Andre nominerede virksomheder var Microsoft og Simcorp.

Vi er meget glade og stolte over at have modtaget priserne igen. Markedspotentialet for Dustin Danmark er meget stort, og jeg ser priserne som et flot skulderklap til en professionel organisation, som er erfaren, stærk og engageret – og som har leveret varen gennem en længere årrække, siger Michael Haagen Petersen, Landechef for Dustin Danmark. 

Dette bringer os tættere på vores mål om at være markedets bedste og mest foretrukne forhandler af it, udtaler Georgi Ganev,CEO for Dustin Group.

Emner

Kategorier


Dustin er Nordens førende forhandler af it og hjemmeelektronik. Siden begyndelsen i 1984 er vi vokset til en koncern med mere end 900 engagerede medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge. I dag omsætter vi for omkring 5,5 milliarder kroner og tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester via vores hjemmeside og vores kataloger. Vores kunder udgøres af virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner. Vi tilbyder smarte totalløsninger, et bredt sortiment og hurtige leveringer – alt sammen for at tilgodese dine it-behov. Få mere information på dustin.dk.

Kontakt

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Relateret materiale