Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Danmark.

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Mantap Global på vegne af Dustin, hvor mere end 1.800 beslutningstagere inden for IT-indkøb i Norden og Benelux deltog, gemmer mere end halvdelen af alle danske virksomheder gamle IT-produkter i stedet for at genanvende eller genbruge dem. Dette medfører ikke kun miljø- og sikkerhedsrisici, men også unødvendige omkostninger.

Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Denmark.

Dustins Voxicon-skærme bliver TCO-certificerede

For at imødekomme den store efterspørgsel efter mere bæredygtige IT-produkter begynder Dustin nu at sælge egne kontorskærme, der er certificeret i henhold til TCO Certified. Fra den 1. juli er fire skærme af Dustins eget varemærke Voxicon bæredygtighedscertificerede.

Michael Wede Nørgaard, som er ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin.

Dustin vinder rammeaftale med SKI

Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux-landene, er blevet tildelt en af fire pladser i SKI-aftalen 50.03 Servere og storage. Det betyder at Dustin, sammen med tre andre virksomheder, skal levere servere og storage til staten samt de 68 kommuner, tre regioner og fem andre, offentlige organisationer, der har tilsluttet sig SKI-aftalen, der træder i kraft i februar.

Dennie Karlsson, Group CISO hos Dustin

Juletid er højsæson for IT-svindlere – sådan mindsker du risikoen for angreb

Julen står for døren, og mens de fleste glæder sig til en dejlig juleferie, forbereder IT-svindlerne sig på årets måske travleste tid. For er der nogen, som ikke holder juleferie, så er det netop IT-svindlere. Antallet af phishing mails stiger uden for åbningstid, og hele tre ud af fire cyberangreb sker netop, når kontoret er lukket.

Michael Wede Nørgaard, Dustin.

Dustin og HP indgår samarbejder om cirkulær IT

Nu indleder Dustin, som er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, salg af brugte computere i samarbejde med teknologivirksomheden HP. Sammen lancerer de "HP Approved Selection". Formålet er at hjælpe virksomheder med at tage skridtet til en mere bæredygtig produktportefølje og dermed også bidrage til den cirkulære økonomi.

Michael Wede Nørgaard, Dustin.

Dustins bidrag til cirkulær IT vokser med over 80 procent

Den 14. oktober er det International E-waste Day, dagen der har til formål at reducere mængden af elektronikaffald globalt. Som førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux stræber Dustin efter at være med til at drive udviklingen i retning af en mere cirkulær IT-branche, og nu ser vi en hurtigt voksende efterspørgsel efter cirkulære IT-løsninger blandt virksomheder.

Pontus Cederberg, Dustin.

Dustin begynder at sælge Starlinks produkter

Nu begynder Dustin, som den første forhandler i Danmark, at sælge Starlinks produkter til internet via satellitter, hvilket gør det muligt at få adgang til internettet næsten overalt.

Morten Jakobi, VP Managed Services Dustin.

Dustin lancerer ny e-signeringstjeneste i samarbejde med Scrive

Nu lancerer Dustin, førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, en e-signeringstjeneste - eSign - i samarbejde med Scrive. Tjenesten skal gøre det lettere for virksomheder at indgå aftaler på en sikker og fleksibel måde.

Dennie Karlsson, CISO hos Dustin.

AI skaber nye muligheder for IT-svindlerne – sådan mindsker du risikoen for at blive ramt af angreb i ferien

AI været på alles læber i løbet af foråret, og med AI kommer der mange muligheder. De muligheder kan IT-svindlerne også udnytte. Risikoen for IT-svindel stiger desuden generelt i ferieperioder. Det er dog muligt at reducere risikoen for angreb, og her giver Dennie Karlsson, CISO hos Dustin, nogle tips om, hvad du selv kan gøre for at undgå, at du eller din virksomhed bliver ramt af IT-angribere.

Sandra Klackenborn, bæredygtighedschef hos Dustin.

Dustin minder om Global Recycling Day den 18. marts

Den 18. marts er Global Recycling Day. Dens formål er at fejre og sætte fokus på vigtigheden af genanvendelse med ressourcer i fokus. Som førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux arbejder Dustin dagligt på at være med til at drive udviklingen hen imod en mere cirkulær IT-branche.

Vis mere