Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Dustin lancerer sit eget basisvaremærke

Dustin lancerer sit eget basisvaremærke

Nu lancerer Dustin sit eget basisvaremærke Acutek. Sortimentet er udviklet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter enklere produkter til lavere priser, og den består af headset og høretelefoner med et forenklet design og en bæredygtig funktion.

Dustin vil inspirere til en mere cirkulær IT-branche.

Dustin slår et slag for en mere cirkulær IT-branche

Den 24. januar er det Circular Electronics Day, som har til formål at sætte fokus på miljøfordelene ved at give elektronikprodukter et længere liv. Dustin, som er en førende onlinebaseret IT-partner med aktiviteter i Norden og Holland, er en af organisationerne, der står bag det globale initiativ og vil inspirere til en mere cirkulær IT-branche.

Henrik Lampa, bæredygtighedschef hos Dustin.

Dustin godt på vej mod målet om at blive cirkulære

Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederlandene, er allerede kommet et godt stykke hen ad vejen, når det gælder om at nå målet om et 100 procent cirkulært udbud i 2030. I regnskabsåret 2019/20 genbrugte Dustin næsten 93 procent af alle genvundne produkter, mens de resterende syv procent blev genvundet. Dette fremgår af Dustins års- og bæredygtighedsrapport som netop er udgivet

Henrik Lampa, bæredygtighedschef hos Dustin.

Dustin tager arbejdet med bæredygtighed til næste niveau - klimaneutral og cirkulær i 2030

Nu lancerer Dustin, som er en førende, onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederlandene, en ny strategi for bæredygtighed og socialt samfundsansvar. Strategien, som strækker sig til 2030, fokuserer på tre områder; klima, cirkularitet og social ligestilling. Man melder blandt andet ud, som første e-forhandler i Norden, at virksomheden skal være helt klimaneutral i 2030.

Dustin sætter lagertempoet op med ny robotløsning

Dustin sætter lagertempoet op med ny robotløsning

Nu investerer Dustin, som er en af Nordens førende IT-partnere , i et robotlager. Robotten skal blandt andet øge servicegraden for kunderne gennem kortere håndteringstid på lageret og vil kunne håndtere op imod 1600 ordrelinjer i timen, hvilket svarer til 75 procent af alle kundeordrer.

Forandringer i Dustins koncernledelse – forstærker organisationen i Nederlandene og rekrutterer ny EVP HR

Forandringer i Dustins koncernledelse – forstærker organisationen i Nederlandene og rekrutterer ny EVP HR

Dustin rekrutterer Martin Lindecrantz som ny EVP HR. Han tager over efter Morten Jakobi, som bliver EVP Netherlands med ansvar for at koordinere Dustins aktiviteter i Nederlandene og påbegynde integrationen af Vincere i Dustin. Det betyder, at Henk Makaske, i dag EVP LCP & SMB Netherlands, fortsætter som operationel ansvarlig for Vincere, men forlader Dustins koncernledelse.
Martin Lindecra

Dustin fortsætter transformationen -  skifter udseende

Dustin fortsætter transformationen - skifter udseende

Dustin fortsætter med at udvide sit sortiment, så det udover produkter også omfatter tjenester for at kunne tilbyde IT-løsninger til alle kunders behov. Nu tager man det næste skridt og opdaterer brandet.

Dustin åbner e-handel i Nederlandene

Dustin åbner e-handel i Nederlandene

​I dag lancerer Dustin e-handel i Nederlandene. Det betyder, at Dustin nu tilbyder produkter, tjenester og løsninger i Nederlandene.

Dustin udvider i Danmark

​Dustin har underskrevet en aftale om at opkøbe danske Inventio.IT, som er specialiserede i hosting, infrastruktur og ERP-løsninger.

Vis mere