Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Dennie Karlsson, Group CISO, Dustin.

Kravene til IT-sikkerhed bliver skærpet, men virksomhederne halter efter. Dette bør du prioritere for at øge sikkerheden i din virksomhed

Selvom kravene til IT-sikkerhed skærpes, viser flere undersøgelser, at virksomhederne halter bagefter. Mange tager ganske enkelt ikke truslerne alvorligt, hvis de da overhovedet er bevidste om dem. Hvad bør man gøre som virksomhed? Dennie Karlsson, Group CISO hos Dustin, giver her tips om tre ting, som virksomheder bør prioritere for at øge deres IT-sikkerhed.

Sandra Klackenborn, bæredygtighedschef Dustin.

Dustin bliver medlem af Circular Electronics Partnership

Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, har nu tilsluttet sig det globale partnerskab Circular Electronics Partnership (CEP). Formålet med medlemskabet er, at Dustin sammen med de øvrige medlemsorganisationer skal arbejde frem mod målet om en cirkulær elektronikbranche i 2030.

Dustin øger sikkerheden for små og mellemstore virksomheder ved at indgå samarbejde med cybersikkerhedsvirksomheden Truesec

Dustin øger sikkerheden for små og mellemstore virksomheder ved at indgå samarbejde med cybersikkerhedsvirksomheden Truesec

Dustin, som er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, styrker sikkerheden og indgår partnerskab med cybersikkerhedsvirksomheden Truesec. Formålet med samarbejdet er at styrke Dustins sikkerhed i forhold til administrerede tjenester. Løsningerne henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som ikke har egen sikkerhedsafdeling.

Virksomhederne Centralpoint og Vincere bliver til Dustin

Virksomhederne Centralpoint og Vincere bliver til Dustin

Centralpoint og alle virksomheder i den tidligere Vincere-koncern bliver nu rebrandet til Dustin. Dette afspejler strategien om at være en stærk IT-partner i Benelux-regionen. Dustin er en førende, onlinebaseret IT-partner i Benelux og Norden og en af de ti største IT-virksomheder i Europa.

Sandra Klackenborn

Dustin får ny bæredygtighedschef

Sandra Klackenborn bliver ny bæredygtighedschef hos Dustin. Sandra har mere end 10 års erfaring med bæredygtighedsarbejde og kommer fra en stilling som bæredygtighedschef hos Ferronordic. Inden da arbejdede hun med bæredygtighedsspørgsmål hos Telia.

Alexandra Fürst, COO Nordic, Dustin.

Dustin tager IT-sikkerhedsarbejdet til næste niveau – ansætter tre CISO'er

Dustin, som er førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux-landene, tager sikkerhedsarbejdet til næste niveau og etablerer sin helt egen funktion til at varetage informationssikkerheden. Til den nye enhed rekrutteres yderligere to CISO'er, som skal sikre, at sikkerheden bliver en tydeligere del af forretningen.

Rebecca Tallmark, EVP SMB Norden Dustin.

Exato bliver til Dustin

I dag, den 1. marts, skifter Exato navn og bliver Dustin. Exato blev opkøbt af Dustin i 2020 og er specialiseret i standardiserede tjenester inden for IT-sikkerhed og IT-infrastruktur.

Fredrik Rosenholm, chef for bæredygtighed hos Dustin.

Dustin får ny bæredygtighedschef

Fredrik Rosenholm bliver ny chef for bæredygtighed hos Dustin. Han tiltrådte stillingen som Environmental Sustainability Manager hos IT-forhandleren i august måned. Fredrik har 15 års erfaring med bæredygtighedsarbejde og har tidligere været bæredygtighedsansvarlig for H&M's leverandørkæde og bæredygtighedsdirektør i Paulig Group.

Henrik Lampa, bæredygtighedsansvarlig hos Dustin.

Dustin øger fokus på takeback af IT-produkter

Nu øger Dustin fokus på takeback af IT-produkter. I løbet af efteråret har Dustin oprettet en helt ny afdeling for returnering af produkter med henblik på at styrke virksomhedens aktiviteter inden for returnering af IT-produkter. Dette er en vigtig del af Dustins bæredygtighedsarbejde og et skridt mod målet om at være 100 % cirkulære i 2030.

Dustin satser på et grønnere lager – installerer solcelleanlæg og LED

Dustin satser på et grønnere lager – installerer solcelleanlæg og LED

Nu installerer Dustin et godt 2.400 kvadratmeter stort solcelleanlæg på sit centrallager uden for Stockholm, som betjener hele det nordiske marked. Desuden udskiftes alle gamle belysningsarmaturer i den 20.000 kvadratmeter store produktionshal med nye, moderne og intelligente LED-armaturer. Initiativet skal bidrage til Dustins bæredygtighedsmål om at have nul klimapåvirkning i værdikæden i år 2030

Vis mere